Lycaeus

Alles over Lycaeus

 

Privacy verklaring Lycaeus B.V.

Deze website kunt u anoniem raadplegen. Wij verzamelen geen namen of andere gegevens die iets zeggen over uw identiteit. Statistische (anonieme) gegevens die van belang zijn voor verbetering van de website, worden wel verzameld.

Indien u via deze site een jaarabonnement afneemt, vragen wij naar uw naam en (e-mail)adres. Deze gegevens gebruiken wij uitsluitend om die dienst te verlenen en te factureren. Na afloop van uw abonnement worden die gegevens verwijderd.

Bij het raadplegen van Lycaeus' databanken is het voor het technisch functioneren van de zoek- en inbelfunctie evenals het abonnementssysteem noodzakelijk dat er een cookie op uw computer wordt geplaatst. Deze bevat echter alleen technische gegevens, er worden geen persoonsgegevens mee verzameld.

Om technische en operationele redenen kan het nodig zijn dat persoonsgegevens worden doorgegeven naar servers in de Verenigde Staten of andere landen buiten de E.U.. In dat geval nemen wij altijd passende maatregelen om te waarborgen dat uw gegevens zo goed mogelijk worden beschermd.