Lycaeus

Alles over Lycaeus

 

Vacatures

De populariteit van Lycaeus groeit snel. Daarom zijn we op zoek naar juristen die de Nederlandse of Belgische redactie kunnen versterken. Verder zijn we op zoek naar ervaren commerciële medewerkers. Wie wil deel uitmaken van een leuk team moet bij Lycaeus zijn!
Momenteel zijn de volgende banen vacant:

Lycaeus Economisch Woordenboek (Nederland)
Lycaeus Economisch Woordenboek (België)
Lycaeus Politiek Woordenboek
Lycaeus Juridisch Woordenboek (Nederlands recht)
Lycaeus Juridisch Woordenboek (Belgisch recht)

Bijdragen aan Lycaeus Woordenboeken

De juridische, economische, financiële en politieke redacties verwelkomen inhoudelijke bijdragen. U mag bijdragen leveren zo vaak u wilt. Mede daardoor blijven de kennisdatabanken actueel en wordt de kans groter dat gebruikers van Lycaeus vinden wat ze zoeken.

Stuur de betrokken redactie (contactinformatie) een e-mail met de op te nemen term(en) en de daarbij behorende verklaring en/of overige gegevens. Sluit uw e-mail af met uw titel, voornaam, achternaam, functie, organisatie en telefoonnummer, zodat de betrokken redactie zich van de herkomst van de bijdrage kan vergewissen. Op die gegegevens is het privacy-beleid van Lycaeus van toepassing. Lycaeus stelt die gegevens aan niemand ter beschikking. In de publicatie neemt de redactie in principe uw naam als bron op. Indien u dat niet wilt, kunt u dat gerust melden.

Omwille van de uniformiteit achten de redacties zich vrij verklaringen in te korten of te wijzigen. Met uw bijdrage geeft u aan Lycaeus toestemming om die kosteloos en wereldwijd voor onbeperkte duur te gebruiken.